La Generalitat assumirà la totalitat de la reforma de l'edifici Borrull

El president de la Generalitat, Ximo Puig, confia que es puga inaugurar en 2022

General 05 de agosto de 2020 REDACCIÓ
14442000136564

La Generalitat Valenciana es farà càrrec de la totalitat del cost de la rehabilitació de l'edifici Borrull. Així ho ha anunciat aquest dimecres el president de la Generalitat, Ximo Puig, qui ha explicat que esperen poder inaugurar-ho en 2022.

Després d'una reunió entre el President, l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i el conseller d'Hisenda, Vicent Soler, Puig ha confirmat que el Govern valencià afrontarà el conjunt de la rehabilitació de l'edifici dels antics jutjats de la capital de la Plana. És un projecte de 14 milions d'euros que es licitarà en les pròximes setmanes.

El pagament total de la rehabilitació de l'edifici de Borrull i, per tant, la propietat per part de la Generalitat d'aquest immoble canvia l'acord que s'havia pres respecte als antics jutjats de Castelló. El Govern valencià ha assumit la seua rehabilitació per a poder obrir les seues portes com més prompte millor.

L'edifici, de més de 11.000 metres quadrats, porta tancat que els jutjats es van traslladar a l'actual Ciutat de la Justícia del bulevard Blasco Ibañez.

Te puede interesar
Lo más visto