Els visitants de Cabanes podran gaudir d'una àmplia oferta turística en la qual s'unixen l’esport, la naturalesa, la cultura i la gastronomia

L'oferta es compon de diferents programes com “Cabanes Senderismo”, “Cabanes Tierra de Civilizaciones” i “100K MTB Cabanes Challenge”

General 05 de agosto de 2020 REDACCIÓ
cabanes-castellon-arco-romano-1083286904-c-aitor-serra-martin-shutterstock.com
Spain.info

L’Oficina de Turisme i l’Ajuntament de Cabanes ofereixen a veïns, veïnes i visitants una àmplia oferta turística en la qual l’esport, la naturalesa, la cultura i la gastronomia s’uneixen. Aquesta oferta es compon dels programes “Cabanes Senderismo”, “Cabanes Tierra de Civilizaciones” i “100K MTB Cabanes Challenge” i es troba reflectida de manera clara i molt detallada en els nous fullets turístics que ja estàn disponibles a l’Oficina de Turisme. I també s’ha creat un fullet resum en el que el sabor i la tradició de Cabanes cobren protagonisme.

El personal de l’Oficina de Turisme de Cabanes ofereix la informació als seus visitants en castellà, anglés, francés i alemany. 

En concret, amb “Cabanes Senderismo” els visitants poden es conéixer diverses rutes senderistes amb les quals gaudir de la muntanya o del litoral i conéixer el ric patrimoni cultural, natural i històric de Cabanes i La Ribera. D’especial esment són les rutes pels dos parcs naturals de Cabanes, el Desert de les Palmes i el Prat de Cabanes-Torreblanca. L’ermita de Les Santes, el Bartolo, el Castell de Miravet, les Torres o el jaciment arqueològic del Mortórum són alguns dels punts que es poden visitar.

Per altra banda, amb “Cabanes Tierra de Civilizaciones” es mostra al visitant el seu ric passat medieval i musulmà. L’Ajuntament, el Forn Gòtic, les torres de guaita que albiraven els pirates o el Portal del Sitjar són alguns dels exemples més destacats. Tampoc es pot oblidar el passat romà del municipi del qual encara es conserven algunes construccions de gran importància com l’Arc Romà, paral·lel a la Via Augusta.

Finalment, el “100 K MTB Cabanes Challenge” és un projecte que es compon de cinc rutes senyalitzades i homologades per la Federació Internacional de Bicicleta de muntanya. Aquestes rutes són aptes per a BTT, senderisme i running. Les rutes que es poden realitzar són la del Pou de Saura, la Dels Treballadors, la de Les Santes, la de la Ferradura i la del Campello. A través d’elles es recorren punts de gran valor paisatgístic i patrimonial.

Així mateix, tampoc pot faltar una parada per a degustar la rica gastronomia de la zona.

Te puede interesar
Lo más visto