Iván Campos Liberós, nou entrenador del CD Castelló B

El castellonenc compta amb una irreprotxable trajectòria i substituirà en la banqueta a Dani García

Esports 05 de agosto de 2020 REDACCIÓ
D6haDQhXsAACOoA
Twitter

El tècnic Dani García s'acomiadava recentment del CD Castelló ‘B’ i ja es coneix a l'entrenador que el succeirà en el càrrec. Es tracta del castellonenc Iván Campos Liberós, qui, com ha informat el club en un comunicat, “es va formar com a futbolista en les categories inferiors del Castelló, arribant a debutar amb el Primer Equip en Segona B. Després va passar per Onda, Borriana, Benicàssim, Sant Jordi, Vall de Uixó, Alqueries i Borriol.”


Després de finalitzar la seua carrera en el futbol modest, Campos Liberós es va iniciar com a entrenador en el CF Borriol, primer com a segon entrenador, i després fent-se càrrec del primer equip en Tercera Divisió.


Com s'explica en el comunicat, és un tècnic que venera al CD Castelló i que “va aconseguir l'ascens amb el Cadet A i Juvenil B del CD Castelló en aquestes dues últimes temporades, contribuint a deixar en bon lloc a la Pedrera Albinegra.” La direcció esportiva ha valorat aquesta trajectòria irreprotxable del nou entrenador, considerant que serà una experiència molt emotiva, ja que “tindrà l'oportunitat d'entrenar a l'Amateur del CD Castelló, on ja va jugar la temporada 1999/2000 i que va ascendir a Tercera Divisió.”


En les seues primeres declaracions com a nou entrenador del segon equip, Iván ha confessat que per a ell “és un repte treballar i formar als jugadors orelluts. Ho donaré tot perquè els xavals joves tinguen les mateixes ganes que tinc jo com a entrenador d'aconseguir els objectius”. “L'objectiu de l'Amateur sempre és formar jugadors i estar al servei de les necessitats del primer equip. Parlant de posició en la taula, evidentment no renunciem a res”, ha assegurat el castellonenc.

Te puede interesar
Lo más visto