La discoteca on es va originar el gran brot de Peníscola torna a obrir les seues portes

Des de la direcció asseguren que en cap moment es va incomplir la normativa sanitària

General 06 de agosto de 2020 REDACCIÓ
1305671_1

La discoteca Ébano de Peníscola va reobrir les seues portes la nit del dimecres després d'haver romàs tancada des del 17 de juliol, amb motiu del brot de coronavirus en el qual es van contagiar almenys 59 persones.

La direcció del local assegurava hores abans de l'obertura en un comunicat a través d'Instagram que la sala ha complit "en tot moment" l'aforament limitat i que les proves PCR realitzades al personal han donat negatiu, per la qual cosa es reivindiquen com un "local segur de covid-19".

També van insistir que el motiu de la clausura de la timba va ser "vetlar per la salut dels treballadors i clients", i no es va tractar d'una imposició per part de l'Administració, ja que sempre s'ha complit la normativa sanitària relacionada amb la prevenció del virus.

La policia ha visitat el local en diverses ocasions des de la seua obertura després de l'estat d'alarma i ha comprovat que tot estava en ordre, segons recalquen des de Ébano.

En ple debat sobre la suspensió total de l'oci nocturn en les comunitats, la discoteca va obrir ahir en el seu horari habitual i amb un aforament molt limitat.

Te puede interesar
Lo más visto