Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Alcalde d'Alcalà-Alcossebre remet una carta a Ábalos per no respondre sobre transport i carreteres

Problemàtiques que afecten el municipi i depenen del seu Ministeri no s'han resolt malgrat que des del consistori s'han realitzat diferents gestions sobre aquest tema

General 07 de agosto de 2020 REDACCIÓ
3101-NACIONAL-340-970x350

L'Alcalde d'Alcalà-Alcossebre, Francisco Juan, ha remés una petició d'un nou accés de l'AP-7 en el terme municipal d'Alcalà de Xivert, l'adequació de la Nacional 340 en la zona del Coll i que s'alcen les restriccions imposades des del Govern central per al pas de camions per la Nacional 340 en el tram entre Torreblanca i Peníscola, la qual cosa suposa un greu perjudici econòmic per a transportistes i empreses de la localitat.

La proposta ja va ser aprovada per l'Ajuntament al juliol de 2018, i fins a dies de hui no hi ha hagut cap avanç. Comptar amb un nou accés des de l'AP-7 suposaria per al municipi disminuir el pas de vehicles en el tram de la Nacional 340 i reduir així la seua perillositat i elevada taxa d'accidents, a més d'un accés directe al municipi. 

Respecte a circulació de camions per la Nacional 340, es va plasmar en una declaració institucional aprovada al novembre de 2019 en suport a les empreses i transportistes locals afectades, sense que tampoc s'haja adoptat cap solució sobre aquest tema per part del Ministeri.

Te puede interesar

Lo más visto

jornades8

Blocaus del Camí del Castell

Redacció
Cultura 28 de diciembre de 2020

Almenara.80 persones han participat en les jornades de portes obertes que s'han realitzat durant els dos últims caps de setmana.

Newsletter