Nules crea el distintiu Oci Segur per a garantir les mesures de seguretat

Els locals d’oci del municipi es comprometen amb la signatura d’un document a complir la normativa

Sanitat 07 de agosto de 2020 REDACCIÓ
IMG_5699

L’Ajuntament de Nules ha creat el distintiu anomenat “Oci Segur Nules” amb el que es vol garantir el compliment de les mesures de seguretat davant la COVID-19. Precisament, hui representants d’alguns dels locals d’oci de la localitat: B&B, Baccus, Bonki Beach, i Mancorina han signat un document amb el que es comprometen a assumir aquestes mesures que compten amb el vist i plau de la prefectura de la Policia Local.

Així doncs, entre les mesures que formen part del “Distintiu Oci Segur Nules” es troba l’ús de la mascareta cobrint nas i boca per part de la totalitat del personal de l’establiment; el local desinfectarà els WC cada dos hores i disposarà d’un full on es deixarà constància per escrit de les hores de desinfecció, el nom i la signatura de la persona que ha realitzat aquestes tasques; les taules, cadires, i els elements comuns se netejaran i desinfectaran després de cada ús; l’ocupació màxima serà de 20 persones per taula o agrupació de taules.

A més, cada local deurà assegurar el manteniment de la deguda distància física mínima de 1,5 metres entre taules o agrupacions de taules, permetent que es respecte la distància mínima de seguretat interpersonal; els clients utilitzaran gel higienitzant de mans a l’entrada al local; el personal de l’establiment recordarà als clients a l’entrada del mateix que és obligatori l’ús de mascareta en tot moment excepte quan s’està consumint; i la carta de serveis estarà disponible mitjançant un codi QR.

“Són mesures que van més enllà de l’actual normativa i amb les que es pretén garantir que els nostres establiments siguen segurs davant possibles contagis. De fet, la Policia Local vetllarà pel compliment d’aquesta normativa i realitzarà una auditoria-visita com a mínim un dia a la setmana i sense previ avís per a fer un seguiment i comprovar que cada local està complint els compromisos adquirits en el document signat”, explica l’alcalde de Nules, David García.

No obstant això, qualsevol establiment o local d’oci de la localitat interessat pot adherir-se, “és un distintiu obert a tots els locals d’oci de la població, per tant qualsevol establiment interessat en signar aquest document es pot posar en contacte en l’alcaldia”, matisa García.

Te puede interesar
Lo más visto