La Conselleria d'Educació i la Fundació Max Aub col·laboran per a fomentar l'estudi i la difusió de l'obra de l'escriptor

Amb aquest objectiu, la Generalitat destinarà 30.000 euros a la Fundació Max Aub

Cultura 07 de agosto de 2020 REDACCIÓ
Capturadepantalla2019-08-23alas16.42.21.png_NoticiaAmpliada
Valencia Plaza

Segons s´ha aprovat en el Ple del Consell, la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i la Fundació Max Aub col·laboran per a fomentar l'estudi i la difusió de l'obra de l'escriptor, així com activitats de promoció de la seua figura literària.

 

Per a això, la Generalitat, en la seua condició de patró, destinarà 30.000 euros a la Fundació Max Aub. Aquesta inversió servira per a finançar les despeses de funcionament general i part de les activitats de la fundació. Aquest és el cas de la convocatòria del XXXIV Premi Internacional de Contes Max Aub i les activitats commemoratives del naixement i la mort de l'escriptor.

 

Per part seua, la Fundació Max Aub es compromet a l'organització i a l'exercici d'activitats culturals sobre la figura i l'obra de l'escriptor; a l'aportació de la infraestructura i els mitjans necessaris; a la gestió administrativa i econòmica i a la informació de la col·laboració de la Generalitat en tots els esdeveniments i mitjans que siguen possibles.

 

Te puede interesar
Lo más visto