Turisme podrà contractar una campanya de publicitat internacional per als exercicis 2020-2021

D'aquesta manera es pretén traslladar una imatge atractiva i dinàmica de la Comunitat, així com la seua oferta de productes i destinacions turístiques

General 07 de agosto de 2020 REDACCIÓ
playa-benidorm_4_732x400
Tourinews

El Consell ha autoritzat a Turisme Comunitat Valenciana la contractació relativa a la planificació i compra de mitjans per a una campanya de publicitat internacional. Així es podrà difondre l'oferta turística de la Comunitat Valenciana durant els exercicis 2020-2021, amb possibilitat de pròrroga de fins a 36 mesos addicionals.

Concretament, el preu de licitació ascendeix a 3,400,000 euros, més IVA. D'aquesta manera, parlem d'un total de 4.114.000 euros.

L'objectiu d'aquesta contractació és traslladar una imatge atractiva i dinàmica de la Comunitat Valenciana, així com la seua oferta de productes i destinacions turístiques. Per a això, es pretén mantindre la presència de la destinació Comunitat Valenciana en els mitjans de comunicació i suports publicitaris d'àmbit internacional, després de la finalització del període d'execució de la campanya actual.

Te puede interesar
Lo más visto