L'Ajuntament de Castelló inicia la consulta pública prèvia per a l'elaboració de la futura ordenança del Mercat del Dilluns

Com ha explicat el regidor d'Innovació Comercial, es pretém “millorar les condicions de treball dels venedors, contribuir a la seua professionalització i introduir criteris d'innovació”

General 10 de agosto de 2020 REDACCIÓ
22-06-20-visita-david-donate-en-reapertura-mercado-del-lunes
Elperiodic.com

L'Ajuntament de Castelló ha iniciat el tràmit de consulta pública prèvia per a l'elaboració de la futura ordenança municipal reguladora de la venda no sedentària en el Mercat del Dilluns. Abans s'havia dut a terme la recuperació del Recinte de Fires i Mercats després de la liquidació de la concessionària i la reobertura, mitjançant gestió municipal, del tradicional Mercat del Dilluns en tant es duu a terme la tramitació del nou contracte per a adjudicar la gestió del recinte.

Com ha explicat el regidor d'Innovació Comercial, David Donate, una vegada assumida la gestió directa del Mercat del Dilluns per part de l'Ajuntament de Castelló, s'ha iniciat un procés de regularització per a disposar d'una ordenança municipal que concrete les particularitats de la venda no sedentària del mateix i que establisca les condicions per al seu desenvolupament. “La futura ordenança persegueix millorar les condicions de treball dels venedors, contribuir a la seua professionalització i introduir criteris d'innovació”, ha destacat Donate. I ha recalcat que la futura ordenança serà una aposta per un comerç autòcton i de proximitat.

“Volem recaptar les opinions i aportacions de les parts més representatives i afectades per la futura ordenança”, ha indicat Donate en relació al procés de consulta pública prèvia a l'elaboració de l'ordenança.

Amb aquest objectiu, el consistori obrirà un termini de quinze dies naturals a comptar des de la inserció de la Memòria corresponent en el portal web municipal, perquè les persones i organitzacions potencialment afectades, i el públic en general, puga expressar les seues opinions, suggeriments i observacions.

Te puede interesar
Lo más visto