La policia proposa 14 sancions en locals d'oci de la província de Castelló

L'incompliment de mesures com l'ús de mascareta és el principal motiu de les multes

Sanitat 10 de agosto de 2020 REDACCIÓ
1307651_1

El grup d'Espectacles de la Policia de la Generalitat Valenciana ha alçat 14 actes de proposta de sanció aquest cap de setmana després d'intensificar la inspecció i el control de 32 locals d'oci repartits entre diverses localitats castelloneres, entre les quals es troben Benicarló, Alcossebre, Torreblanca, Peníscola, Benicàssim i Castelló.

El motiu és l'incompliment de les mesures de prevenció enfront de la covid-19 i infraccions dels preceptes regits en la llei d'espectacles públics.

En la capital de la Plana s'han proposat diverses sancions perquè molts cambrers no usen la mascaraeta obligatòria per a treballar. L'estreta vigilància d'aquests locals és prioritat per al Consell després de conéixer l'increment de brots del virus.

A Benicàssim, dues discoteques, Buddah i Casablanca, ja han tancat temporalment després de detectar-se possibles casos de coronavirus. Una cosa similar va ocórrer el dissabte en Moncofa, on un cambrer va donar positiu i un altre va confirmar el seu contagi ahir mateix.

Te puede interesar
Lo más visto