L'Ajuntament de Peníscola treballa en la recollida selectiva de residus orgànics en fases i porta a porta

La setmana vinent es mantindrà una nova reunió amb la concessionària per a concretar el cronograma d'implantació i la fórmula més adequada

General 10 de agosto de 2020 REDACCIÓ
IMG_20190621_090043

La implantació del servei de recollida selectiva de residus per a la separació del fem orgànic és un dels aspectes en els quals està treballant la Regidoria de Serveis està treballant fa ja diverses setmanes.

En concret, s'aposta per una implementació progressiva del servei, per zones i la idea és que l'empresa concessionària de la recollida de residus retire porta a porta aquesta tipologia de desaprofitaments. A més. també es podria considerar prèviament habilitar un punt de recollida per a habitatges pilot.

Segons ha informat l'edil de l'àrea en el consistori, Jorge Rovira, "estem en converses amb l'empresa per a veure quina fórmula pot ser més eficient i més còmoda per als veïns que vagen sumant-se a la selecció de residus orgànics". En aquest sentit, també ha comunicant que la setmana vinent es mantindrà una nova reunió amb la concessionària per a concretar el cronograma d'implantació i la fórmula més adequada per a poder dur-lo a terme.

Te puede interesar
Lo más visto