254 persones es presenten a la primera fase de l'examen de policia local en Almassora

Es pretén cobrir 10 places: set per torn lliure mitjançant sistema d'oposició i tres per mobilitat mitjançant concurs

General 10 de agosto de 2020 REDACCIÓ
Almassoraexamenpolicía1_NoticiaAmpliada
Castellón Plaza

Aquest matí ha tingut lloc la primera fase de l'examen per a 10 places de policia local en el poliesportiu La Garrofera d'Almassora. Un total de 254 persones han sigut admeses al procés de selecció que ha començat hui amb la prova psicotècnica i que permetrà ampliar la plantilla municipal amb l'objectiu de crear ocupació i millorar el servei a la ciutadania.

Per a l'organització de la prova segons les mesures de seguretat vigents, La Policia d'Almassora ha comptat amb la col·laboració d'una empresa externa.  A més, el comissari cap de la Policia Local d'Almassora, Roberto Verdoy, ha supervisat la prova al costat de l'alcaldessa, Merche Galí, i l'edil de Seguretat, Javier Martí.

Es tracta del primer examen convocat coincidint amb la pandèmia i va haver d'ajornar-se al març davant l'entrada en vigor de l'estat d'alarma. Amb la recuperació de l'activitat, el consistori pretén cobrir set places per torn lliure mitjançant sistema d'oposició i tres per mobilitat mitjançant concurs. Per tant, dels 254 aspirants admesos, 242 corresponen a torn lliure i 12 a torn de mobilitat.

Pel que fa al procediment de selecció del torn lliure per oposició, aquest inclou proves selectives (prova psicotècnica, proves d'aptitud física, qüestionari, reconeixement mèdic, exercici pràctic sobre el programa o temari i entrevista personal). En el cas del concurs en torn de mobilitat, el tribunal valorarà els mèrits al·legats. Prèviament, les persones aspirants hauran de superar les proves psicotècnica, la primera de la convocatòria, i metgessa.

Cal destacar que el procés d'admissió a les proves ha conclòs amb l'exclusió de 31 aspirants que incomplien algun dels requisits com la presentació del certificat mèdic, el justificant de pagament de les taxes o l'aptitud per a la realització de proves físiques en el certificat mèdic.

Te puede interesar
Lo más visto