Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Se suspenen les festes de Sant Tomàs de Villanueva en Benicàssim

Així ho ha decidit l'Ajuntament, encara que els actes religiosos en honor a Sant Tomàs de Villanueva sí que es mantindran per al 22 de setembre

General 10 de agosto de 2020 REDACCIÓ
procesion Santo Tomás 2019
Ajuntament de Benicàssim

L'Ajuntament de Benicàssim ha pres la decisió de suspendre les festes de Sant Tomàs de Villanueva a causa de la situació actual de la pandèmia de la Covid-19. Aquestes festes estaven previst celebrar-se del 18 al 27 de setembre però “la situació sanitària exigeix la màxima responsabilitat i, després de valorar seriosament tots els condicionants, s'ha pres la decisió de suspendre els festejos perquè en aquests moments no podem programar actes que motiven la congregació d'un gran nombre de persones”, ha explicat el regidor de Festes, Arturo Martí.

La decisió ha sigut traslladada aquest matí a la corporació municipal i en aquest sentit Arturo Martí ha afegit que “hem volgut aguantar un poc per a veure l'evolució del Covid-19 però la decisió presa és la més prudent i responsable”.

A més, l'edil ha informat que els actes religiosos en honor a Sant Tomàs de Villanueva sí que es mantindran i, amb l’activitat prevista per al 22 de setembre, festiu local.

Cal recordar que ja el passat mes de maig, l'Ajuntament de Benicàssim va prendre la decisió d'ajornar al 2021 l'elecció de les pròximes reines i dames de les festes. D'aqeusta manera, les menors que planejaven presentar-se enguany a ser reina o dames de les festes, podran fer-ho l'any vinent en canviar l'edat per a ser reina o dama infantil “i les xiquetes que ara tenen entre 8 i 9 anys d'edat podran ser candidates en el 2021”, ha recordat Martí. Així, la reina infantil Marina Pauner Martínez i les dames Andrea Nebot Pallarés, Júlia Tafalla Recuero, Mara Marqués Fuentes, Paula Bellido Fernández, Elena Barbeito Gómez, Irene Andrés Folch i Natalia Rodríguez Montroi prorrogaran el seu regnat fins a l'elecció de noves representants.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter