L'Institut Valencià de Cultura i la Federació de Cors col·laboren per a fomentar l'activitat musical

L'Institut Valencià de Cultura destina 40.000 euros a aquest conveni

Cultura 10 de agosto de 2020 REDACCIÓ
IVC-NUEVE-08-1920x1200_NoticiaAmpliada

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre l'Institut Valencià de Cultura i la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana per a impulsar activitats de suport i finançar les despeses derivades del funcionament d'aquesta.

Aquest acord respon a les mesures de foment de l'activitat musical que la Generalitat, a través de l'Institut Valencià de Cultura, està impulsant i, en aquesta línia, es destinaran 40.000 euros a aquest conveni.

La Federació de Cors de la Comunitat Valenciana té com a objectiu la difusió i el coneixement de la música coral, així com la coordinació, assessorament i suport als cors federats. Per a aconseguir aquest objectiu, du a terme diferents projectes d'actuació per a donar a conéixer el moviment coral i, especialment, la música coral valenciana, així com fomentar la col·laboració i cooperació entre els diferents cors.

A través d'aquest conveni, la Federació de Cors es compromet, entre altres coses, a dur a terme les activitats programades, a més d'incorporar el logotip de l'Institut Valencià de Cultura en les activitats subvencionades.
 

Te puede interesar
Lo más visto