La Cambra de Comerç de Castelló celebrarà el congrés Qualicer 2020

Es presenten les novetats més importants de la indústria taulellera i suposa un estímul per al creixement del sector

General 10 de agosto de 2020 REDACCIÓ
cámara de comercio Castelló

El Ple del Consell ha autoritzat la subscripció d'un conveni de col·laboració entre l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, (Ivace), i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Castelló per a la celebració i divulgació del congrés mundial de la qualitat del taulell i del paviment ceràmic Qualicer, edició XVI.

Cal destacar que en Qualicer es presenten les novetats més importants en la indústria taulellera quant a la fabricació, línies d'investigació, màrqueting, etc. el que suposa un estímul per al creixement del sector.

El conveni compta amb un import màxim de 30.000 euros per a subvencionar els contractes amb tercers per al correcte desenvolupament del congrés Qualicer en l'exercici 2020, així com les actuacions d'organització necessàries, i en concret, les següents activitats: traducció simultània en les jornades de treball, maquetació de ponències i pòsters per a l'USB recopilatori Qualicer 2020, traducció de les ponències i pòsters del congrés Qualicer 2020 i despeses d'auditoria.

Entrarà en vigor a partir de la data de la seua signatura i s'estendrà fins al 31 de desembre de 2020. Amb càrrec al present Conveni es podrà finançar l'activitat objecte del mateix des de l'1 de gener de 2020.

Qualicer és un fòrum internacional de referència per a les empreses del sector ceràmic on es donen cita fabricadores de paviments i revestiments, maquinària i béns d'equip i fregides, colors i esmalts.

Aquest congrés contribueix a unificar els esforços que s'estan realitzant en el desenvolupament científic i tecnològic, en els usos i aplicacions així com en temes relatius a la gestió empresarial i tendències de mercat i, fonamentalment, a posicionar la marca de qualitat i disseny de la ceràmica espanyola a nivell global.

Així mateix, projecta un clúster dinàmic, avantguardista i innovador que s'ha consolidat com un dels principals motors econòmics de l'economia valenciana, representant el 75% de les exportacions de la província de Castelló i amb presència en prop de 190 països.

Te puede interesar
Lo más visto