El programa Xarxa Llibres torna per a abastir als alumnes aquest curs inèdit

El mode de distribució serà diferent en funció del centre educatiu

Educació 11 de agosto de 2020 REDACCIÓ
1307923_1

El programa de gratuïtat dels llibres de text de la Conselleria de Educació de Castelló, conegut com Xarxa Llibres, tornarà aquest curs per a proveir a més de 50.000 alumnes d'Educació Obligatòria Primària i Secundària de la província.

Donada l'abrupta interrupció del passat curs, els llibres han quedat en quarantena en els diferents centres de Primària i Secundària durant els mesos d'estiu. A partir de l'1 de setembre, s'iniciarà el repartiment perquè els alumnes puguen afrontar aquesta nova etapa repleta d'incògnites.

La manera de repartiment dels llibres queden en mans de la comissions de Xarxa Llibres de cada centre públic, sempre que es respecten les precaucions sanitàries corresponents. En el cas dels centres d'Ensenyament Superior Obligatori, s'ha optat per una distribució escalonada, dividint el repartiment en diversos dies i diferents blocs horaris, i entregant el material als alumnes per ordre de cognom.

Per part seua, els centres d'Educació Primària mantindran el costum de repartir els manuals en les mateixes aules, amb el tutor de cada classe com a encarregat de cedir el material.

Com a mesura de prevenció davant un altre possible tancament, molts centres recomanaran i fins i tot obligaran els alumnes a emportar-se la totalitat dels seus llibres a casa, i a acudir al col·legi tan sols amb aquells materials pertinents en funció de l'horari de cada dia. D'aquesta manera, els joves disposaran de tot el necessari per a continuar el seu ensenyament a casa si torna el confinament.

Te puede interesar
Lo más visto