Cinc detinguts com a suposats autors de robatoris en vehicles i establiments en Alcossebre, Peñícsola i Torreblanca

Es tracta de quatre homes d'entre 18 i 41 anys d'edat i una dona de 40 anys, tots ells amb antecedents per delictes contra el patrimoni

Successos 12 de agosto de 2020 REDACCIÓ
Sucesos-710x500
Castellón Información

La Guàrdia Civil ha detingut a quatre homes i una dona, per suposadament cometre dos delictes de robatori interior vehicle i un delicte de robatori en interior establiment. Durant el mes de juliol passat va tindre lloc l'inici d'una investigació per part de la Guàrdia Civil en relació amb els robatoris duts a terme aqueixos dies en la zona de platges i cales de la localitat de Alcossebre.

Finalment, els guàrdies civils van acreditar que tots els robatoris van ser perpetrats amb el mateix modus operandi, aprofitant l'absència dels propietaris dels vehicles o de l'establiment. Així, mitjançant fractura de les finestres o el forçament de panys aconseguien accedir a l'interior dels vehicles, tots ells en similar franja horària i mateixos dies de la setmana. A més, tots els indicis van portar a una coneguda banda organitzada d'Europa de l'Est que estan especialitzats en la comissió d'aquesta mena de fets delictius. I és que, en 2018 van ser detingudes en aquesta mateixa localitat altres dues dones integrants d'aquest grup.

El dispositiu iniciat pels guàrdies civils va donar resultats el passat dia 6 d'agost quan els agents investigadors van saber que acabaven de cometre un delicte de robatori a l'interior d'un vehicle en la zona de les cales del Parc Nautral de la Serra de Irta. Tot seguit, els agents va procedir a la localització i detenció de cinc persones, quatre homes d'entre 18 i 41 anys d'edat i una dona de 40 anys, tots ells amb antecedents per delictes contra el patrimoni.

Una vegada registrat el vehicle dels suposats autors, es van aprehendre 830 euros en metàl·lic, possiblement els diners sostrets en el robatori. A més, la Guàrdia Civil va trobar un parell de guants negres, dues llanternes, una navalla i tres eines amagades en el departament de la roda de recanvi del maleter.

Els detinguts poden estar relacionats amb altres delictes contra el patrimoni en les localitats de *Alcossebre, Peníscola i Torreblanca. Per això, la Guàrdia Civil, inclosos els efectius del Lloc de la Guàrdia Civil d'Alcalá de Xivert que han realitzat l'actuació, continua amb les investigacions.

Te puede interesar
Lo más visto