Turisme atorga 3.771,65 euros per a la restauració i l’adequació del búnquer de la Vieta de Nules

El projecte constarà de quatre fases i durarà aproximadament dos mesos

General 12 de agosto de 2020 REDACCIÓ
IMG-20200807-WA0012

L'Ajuntament de Nules rebrà una subvenció per un import de 3.771,65 euros de Turisme Comunitat Valenciana per a la restauració i l’adequació del búnquer de la Vieta. El cost total és de 6.286,08 euros i els treballs tindrà nuna duració aproximada de dos mesos.

En concret, el projecte constarà de quatre fases: una primera intervenció arqueològica d'excavació i neteja de vestigis, que serà precedida pel condicionament de la zona exterior per a embellir l'entorn, i finalment la senyalització turística i interpretativa del vestigi, i les mesures de seguretat.

“És un pas important per a continuar reivindicant el nostre patrimoni local. Nules avança com a destinació turística i actuacions com la que es durà a terme oferiran al visitant una experiència única en el nostre entorn”, ha valorat El regidor de Turisme i Patrimoni, Guillermo Latorre.

El búnquer de La Vieta està format per un niu de metralladores de planta circular-ovoide, i va ser construït amb ciment i gres roig de la zona, procedent principalment de l'arrencada de les vorades de la mateixa població.

Te puede interesar
Lo más visto