Castelló millorarà la seguretat viària en l'avinguda Enrique Gimeno amb una rotonda

L'Ajuntament adjudica la construcció de la glorieta en l'encreuament amb l'avinguda Ribesalbes que permetrà regular millor el trànsit

General 12 de agosto de 2020 REDACCIÓ
Av Enrique Gimeno

Castelló construirà una rotonda entre les avingudes Enrique Gimeno i l'avinguda Ribesalbes per a millorar la seguretat viària en una de les principals vies d'accés a la ciutat i una de les de més alta intensitat de trànsit. El projecte ha sigut adjudicat a la mercantil Becsa SA per un import de 246.182 euros, la qual cosa suposa una baixa del 11,45% sobre el pressupost de licitació del contracte, i un termini d'execució de tres mesos.

L'Ajuntament avança així en l'execució d'un projecte d'Inversió Financerament Sostenible (IFS) amb el qual millorar la seguretat viària d'una zona clau per a accés a la ciutat. Es tracta d'una obra que permetrà gestionar millor l'alta concentració de trànsit rodat en aquest punt de la ciutat, que connecta les instal·lacions esportives de Gaetà-Huguet, el centre comercial La Salera i constitueix una via de connexió de Castelló amb altres poblacions i zones industrials pròximes d'Almassora i Vila-real.

El projecte contempla la construcció d'una rotonda de 37,4 metres de radi i illetes d'incorporació, l'ornamentació de l'interior de la glorieta i la instal·lació d'enllumenat. La millora de la regulació semafòrica i de la senyalització permetrà regular millor el trànsit, de manera que es continuarà avançant cap a un model de mobilitat més àgil i eficaç.

L'execució de la rotonda i de les corresponents illetes d'incorporació suposarà l'eliminació de l'actual encreuament semafòric. En conseqüència, es donarà continuïtat al carril bici existent al llarg de l'avinguda Enrique Gimeno, potenciant així alternatives de mobilitat sostenible.

Te puede interesar
Lo más visto