Brutal incendi a l'hotel Trinimar de Benicàssim

Els bombers han hagut de desallotjar als hostes i s'han vist afectats deu vehicles, dels quals dos d'ells han quedat destruïts

Successos 12 de agosto de 2020 Redacció
8e8fc225-af18-435c-86c0-3b61701719a8

El Consorci Provincial ha mobilitzat set dotacions de Bombers, cinc del Consorci Provincial de Castelló (CPBC) i dos del Cos de Bombers de Castelló, a un incendi declarat a l'hotel Trinimar a la platja d'Heliòpolis de Benicàssim minuts després de les 14.00 hores. L'incendi ha ocasionat una gran columna de fum negre que podia visualitzar-se des de diversos quilòmetres a la redona.

bc3b7ec1-c61e-40e4-a513-66a2911e222f

L'hotel ha hagut de ser evacuat íntegrament, amb al voltant de 260 persones, però no s'han registrat danys personals. No obstant això, la cafeteria i deu vehicles s'han vist afectats i amb danys producte del foc, dos dels quals han quedat totalment calcinats.

El foc s'ha aconseguit controlar al voltant de les 16 hores, després del que s'han retirat tres dotacions. La resta continuen en aquests moments treballant per a la seua extinció.

Segons informen fonts del Servei d'Informació del Consorci Provincial de Bombers de Castelló (SIAB-CPBC), el foc s'ha produït en un dels baixos de l'hotel, en l'aparcament exterior en el qual es troba un bar. Aquest s'ha propagat a la resta de l'aparcament, i això ha provocat que s'incendiaren tot seguit dos vehicles que es trobaven allí estacionats i que han quedat totalment calcinats.

L'accident no ha comportat ferits de gravetat, encara que dos homes de 20 i 55 anys han sigut traslladats a l'Hospital General de Castelló per inhalació de fum, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU). A més, els sanitaris de la dotació del SAMU i Suport Vital Bàsic també han assistit a una dona per una crisi d'ansietat.

L'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, ha destacat que la resposta ha sigut «molt ràpida i efectiva», i ha agraït la labor del Consorci, la Policia Local, la Guàrdia Civil i el personal d'hotel, que ha sigut «clau» per al desallotjament ordenat.

Te puede interesar
Lo más visto