El temporal va destrossar per complet una caseta de salvament a la platja de Nules

Les tormentes que van afectar ahir a la província de Castelló han deixat conseqüències en forma de destrosses i inundacions

General 13 de agosto de 2020 REDACCIÓ
1308136_1

La intensa vesprada de tempestes que va tindre lloc ahir en bona part de la província de Castelló ha deixat seqüeles desastroses al seu pas per algunes de les localitats. A la platja de Nules, el vent i les fortes pluges van arrasar amb una caseta de fusta d'un lloc de salvament marítim.

Les violentes ràfegues de vent van alçar el xicotet edifici del sòl en la zona de la platja de l'Alcudia. A l'interior es trobava un socorrista pertanyent al Servei de Vigiliancia i Salvament Marítim, que afortunadament va eixir il·lés, amb tan sols alguna contusió. El refugi va quedar destrossat fins a tal punt que la porta es va desplaçar diversos metres cap al nord. El vent també esfondre la torre de vigilància, però cap dels veïns va resultar ferit.

D'altra banda, un conductor va quedar atrapat en el camí La Mar a causa de les inundacions que l'aiguat va produir en els passos subterranis sota la via del tren.

Te puede interesar
Lo más visto