S'incorpora el segon equip per a la neteja i desbrossament de camins de Onda

Aquesta iniciativa s'emmarca dins del programa Nova Oportunitat impulsat pel govern municipal i pretén fomentar la inserció laboral durant l'època estival

General 13 de agosto de 2020 REDACCIÓ
INCORPORACIÓNBRIGADA
Ajuntament d'Onda

L'Ajuntament d'Onda ha incorporat al segon equip per a la neteja i desbrossament de camins. Aquesta acció s'ha dut a terme a través del Pla d'Ocupació Municipal i en concret són 14 nous operaris que reemplacen als 14 companys que han treballat durant l'últim mes. Es tracta de veïns ondenses en situació de desocupació que reforcen a les brigades municipals per a la neteja de brosses i mala herba en el terme municipal.

Així, el primer equip ha actuat en 18 zones com són: camí del Romiatge; camí de Tales a Ribesalbes; paratge i ermitorio d'El Salvador; carrer Argelita; rasa del Cagaferral; carrer Isaac Albéniz; carrers Grècia, Xipre i Malta; pipi-ca del carrer Segorbe; camí La Volta; solars i zones verdes de la carrers Segorbe i Lucena; carrer Enginyer Echegaray; raval del castell i adjacents; portal de València; i aparcament de La Serratella.

Els nous treballadors han sigut rebuts pel edil d'Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, i l'edil de Recursos Humans, Elena Albalat. “Amb aquest programa sumem valor a Onda per partida doble, d'una banda oferim oportunitats laborals a persones desocupades i, per un altre, reforcem la cura i manteniment del nostre extens terme municipal”, ha valorat Aguilella.

Pla Nova Oportunitat

Es tracta d'una iniciativa que té com a objectiu fomentar la inserció laboral durant l'època estival i que forma part del programa Nova Oportunitat impulsat pel govern municipal. Naix amb una inversió total de 650.000 euros, 70 contractes a temps complet i 45 beques formatives.

Aící, parlem de la major aposta fins hui per a fomentar l'ocupació i la formació entre els ondenses a fi de pal·liar els efectes de la greu crisi econòmica que ve, especialment entre els joves. Cal recordar que aquest pla contempla huit línies d'actuació que s'agrupen entre beques formatives i plans d'ocupació.

Te puede interesar
Lo más visto