L'Associació Gossos Sense Sostre de Moncofa presenta la seua nova campanya contra l'abandó

La campanya està patrocinada per l'ajuntament de Moncofa, i en ella es posa cara als més de 30 animals que són abandonats anualment en el municipi

General 13 de agosto de 2020 Redacció
117035438-1225281951143451-6000555355765894855-o_sm

L'associació Gossos Sense Sostre de Moncofa presenta la seua campanya contra l'abandó, en plena setmana del PPP (gos potencialment perillós), fomentant l'adopció i posicionant-se totalment en contra de l'abandó animal i de la llei PPP, que discrimina els animals per races.

Dissabte passat 25, l'associació Gossos Sense Sostre, de Moncofa, amb una junta directiva renovada, i presidida per Bàrbara Franch, va presentar la seua primera campanya contra l'abandó animal. Campanya patrocinada per l'ajuntament de Moncofa, i en la qual es posa cara als més de 30 animals que són abandonats anualment en el municipi. Una campanya molt gràfica i que es podrà anar veient per tota la població al llarg de l'estiu. A més ve acompanyada d'un codi QR que dóna accés a un document en el qual es podran obtindre les característiques de cada animal i el contacte per a poder adoptar-lo.

En aquest matinal, l'associació també reivindicava el seu rebuig absolut a la llei PPP. Llei que discrimina els animals únicament per la seua raça o característiques físiques, sense tindre en compte per a res el comportament d'un animal. En el seu estand van rebre la visita de diversos gossos considerats PPP, sent aquests, els moments més entranyables del matí.

A part, l'associació va rebre el suport a la seua campanya per part de diverses associacions i agrupacions municipals, com a protecció civil, l'associació cultural de tambors i bombos del crist de l'agonia, colla de Gegants i Cabuts, l'hospital veterinari Sant Bernardo, Gats sense sostre, Rommel Scape Room i la mateixa policia local entre molts altres. També vam poder veure la presència de gent molt important en el món caní, com per exemple Victor Caballero, gerent del centre caní Argos, centre referent a nivell nacional, i amb el qual, l'associació començarà un estret programa de col·laboració i treball conjunt, per a poder així millorar la convivència en la població, ajudar en l'educació dels gossos i formació dels propietaris per a disminuir els casos d'abandó i aconseguint que la relació mascota-família humana siga agradable i sense complicacions. Totes dues parts, mostren la seua alegria i il·lusió en el projecte conjunt Gossos Sense Sostre – Argos, ja que tenen moltíssims plans per davant, i consideren que pot ser un projecte ple d'aprenentatge per a tots.

Segons la seua presidenta, Barbara Franch, el matí va transcórrer molt tranquil, i amb un resultat molt satisfactori per a l'associació, la qual vol agrair el gran acolliment que els està brindant la població, i al seu torn, a les protectores que han col·laborat en la seua campanya contra l'abandó, com són, Petjades De carrer, SOS Sagunt, Adopta València, Com el Gat i el Gos i centre caní La Reserva, que han prestant a alguns dels seus gossos en adopció, per a donar imatge a aquesta campanya.

Te puede interesar
Lo más visto