El PSPV de Castelló incentivarà la participació dels joves

Política 13 de agosto de 2020 REDACCIÓ
Reunió PSPV

El ple de la comissió executiva del PSPV-PSOE de la província de Castelló ha aprovat, amb motiu de la celebració esta setmana del Dia Internacional de la Joventut, una resolució per a instar que s'incentive la participació juvenil per part de les estructures orgàniques del partit i les institucions. La iniciativa, defensada per la vicesecretària de l'executiva i diputada provincial, Ruth Sanz, pretén centrar la mirada en les pròximes generacions. 

La vicesecretària apunta que, actualment, “no sols ens trobem davant una pandèmia global que ha comportat l'alentiment de la nostra economia, també estem davant una crisi de participació”. “Existeix una falta d'aferrament cap a la mal anomenada classe política, sobretot en la generació Z, nascuts entre 1995 al 2015, però la política i els assumptes públics no poden deixar de ser un dels principals assumptes d'interés, en lloc de principals problemes dels ciutadans”, afirma.

Davant esta situació, Sanz destaca que des del PSPV-PSOE de la província de Castelló, “ens centrarem en la importància de la participació dels joves com a protagonistes del destí cívic i fomentar una democràcia més participativa, amb elements de participació directa per part d'estos”.

Així mateix, la vicesecretària fa referència al fet que en el debat públic es parla de la política verda, l'anomenat Green New Deal europeu, dels Objectius de Desenvolupament Sostenible o Agenda 2030, “i tots ells tindran potencialment major impacte en les pròximes generacions, per la qual cosa no podem abstraure-les de la interlocució sinó unir esforços amb elles buscant la seua complicitat, confiança i col·laboració per a superar estes metes i donar resposta als problemes estructurals que anem arrossegant”.

Te puede interesar
Lo más visto