El migcampista Josep Señé arriba cedit al C.D. Castelló

El futbolista procedent del Mallorca és petició expressa de l'entrenador Óscar Cano

Esports 14 de agosto de 2020 REDACCIÓ
1597336603_652179_1597336748_noticia_normal

El Club Esportiu Castelló va fer  oficial ahir la seua segona incorporació per a la temporada 2020-21. El migcampista català Josep Señé arribarà cedit del Mallorca i s'unirà al conjunt albinegre de cara al seu retorn al futbol professional. El jugador de Terrassa és un reforç per a la mitjana i la zona de creació, i Óscar Cano el tindrà a la seua disposició la setmana que ve per a l'inici de la posada a punt de l'equip.

Es tracta del segon fitxatge del club de la capital de la Plana, que se suma a l'adquisició de Jesús Carrillo anunciada la setmana passada. Señé és objecte de devoció per al tècnic de l'equip, ja que tots dos van coincidir quan Cano dirigia a la Cultural Lleonesa tres temporades arrere. Als seus 28 anys, el futbolista barceloní destaca per la qualitat del seu joc en la zona del 10, encara que pot desembolicar-se en zones més retardades del camp. El seu estil de joc avala la filosofia de Cano, basada principalment en la combinació.

A més, Señé gaudeix d'experiència en la màxima categoria del futbol espanyol i a Europa, quan vestia la samarreta del Celta. Disputarà el seu segon curs en Segona Divisió, després d'haver-lo fet en la temporada 2017-18 amb la Cultural, ocupant un lloc important en la plantilla, però sense poder evitar el descens del conjunt de Lleó aquell any. El seu últim equip ha sigut el Mallorca, on no ha pogut gaudir dels minuts i la rellevància que cerca, per la qual cosa els de les Balears li han buscat una eixida en forma de cessió.

Te puede interesar
Lo más visto