L'aeroport de Castelló interromprà una de les seues dues connexions amb Londres aquesta tardor

La companyia Wizz Air suspendrà el servei degut a l'escenari que ha generat la pandèmia de la Covid-19

General 14 de agosto de 2020 REDACCIÓ
DAF_NoticiaAmpliada

La connexió entre l'aeroport de Castelló i Londres-Luton s'interromprà a partir del 26 d'octubre, amb l'inici de la temporada d'hivern, per a reprendre's a la fi de març del 2021. El motiu que ha portat a l'operadora Wizz Air a suspendre l'enllaç tenen a veure amb la situació derivada de la crisi del coronavirus. El descens de passatgers i l'aplicació de mesures extraordinàries com la quarantena imposada als viatgers que arriben a Regne Unit des d'Espanya, fan que la companyia no veja rendible mantindre l'enllaç de moment.

Alguns usuaris que ja havien realitzat la seua reserva dins de les dates anul·lades van rebre al llarg d'aquesta setmana un avís amb la cancel·lació. La pàgina web de la companyia reflecteix l'absència temporal d'aquestes connexions. Fonts de l'aeroport van indicar que és «conseqüència d'un escenari molt canviant» a causa de l'evolució sanitària, i van mostrar el convenciment que l'activitat es reprendrà quan millore l'actual situació.

La infraestructura castellonenca perd així una de les dues connexions que mantenia amb Londres. Aquesta cancel·lació se suma a les que Wizz Air va realitzar al juliol, quan va interrompre els trajectes regulars amb Viena, Katowice i Budapest. Per a compensar aquests contratemps, l'empresa va arribar a un acord amb la gestora de les instal·lacions pel qual s'estenia el seu contracte fins a 2023. Al principi, els vols de Wizz Air només anaven a estar operatius fins al 2022.

Te puede interesar
Lo más visto