Un home de 85 anys ha mort en la platja del Serradal

Va ser localitzat a uns 200 metres de la riba i va ser un surfista el queva mantindre el cos a flotació fins a l'arribada del personal de salvament

Successos 14 de agosto de 2020 REDACCIÓ
00633922
Pueblos de España

Un home de 85 anys ha mort ofegat passat dijous al voltant de les 11 hores a la platja del Serradal, a la província de Castelló. Així ho ha anunciat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat.

Tant els socorristes de la pròpia platja com el personal del SAMU van intentar reanimar-li, però els seus esforços van resultar infructuosos.

Segons ha informat la Policia Local de Castelló, el cos va ser localitzat a uns 200 metres de la riba i va ser un surfista el que va mantindre el cos a flotació fins a l'arribada del personal de salvament en una moto aquàtica.

Aquests especialistes van portar al l'home de 85 anys a la riba i, primerament, van comprovar que no tenia pols ni respiració. Per aixó, seguidament  van iniciar les maniobres de reanimació cardiopulmonar en col·laboració, més tard amb els facultatius de l'ambulància municipal.

Igualment la Policia Local ha explicat que a la platja del Serradal durant el matí de passat dijous onejava la bandera roja que prohibeix el bany "degut als forts corrents que es registraven en aquesta part del litoral castellonenc".

D'aquesta manera, amb aquesta defunció ja són 7 les persones ofegades aquest estiu a les platges de la província de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto