Previsió temporal per al divendres i cap de setmana en la Comunitat

Es preveuen intervals nuvolosos i lleugeres variacions quant a les temperatures

General 14 de agosto de 2020 REDACCIÓ
tiempo-valencia-fin-de-semana
Levante-EMV

Aemet preveu per a hui divendres en la Comunitat Valenciana intervals nuvolosos més abundants en la meitat septentrional, amb nuvolositat d'evolució diürna a l'interior de Castelló. A més, s'esperen ruixats al matí en el terç nord i a partir de migdia a l'interior de Castelló, on aniran acompanyats de tempesta.

Pel que fa a les temperatures mínimes, aquestes pugen lleugerament o sense canvis, mentre que les màximes baixen. El vent serà variable fluix, amb predomini de la component aquest, i intervals d'aquest moderat en el litoral de Castelló al matí.

Previsió per al dissabte

Aquest cap de setmana podrà haver-hi algun ruixat acompanyat de tempesta a l'interior de Castelló. Aemet preveu una alça de les temperatures màximes, més accentuat a l'interior de València i Castelló el dissabte, i a Alacant el diumenge.

Per a aquest dissabte, el pronòstic indica que hi haurà intervals de nuvolositat baixa al matí, tendint a cel poc nuvolós o buidat, amb nuvolositat d'evolució a l'interior de Castelló, on podrà deixar algun ruixat acompanyat de tempesta a la vesprada.

D'altra banda, no es produirà cap canvi en les temperatures mínimes i les màximes pujaran, de forma més accentuada en els interiors de València i Castelló, i el vent serà variable fluix, amb predomini de les components sud i aquest a la vesprada, amb alguns intervals d'aquest moderat en el litoral de València.

Previsió per al diumenge

Quant al diumenge, Aemet avança el predomi de cel poc nuvolós o buidat, excepte en el terç nord. En aqueiza zona s'esperen intervals nuvolosos al matí i nuvolositat d'evolució a la vesprada a l'interior de Castelló, que podria deixar ruixats acompanyats de tempestes.

Hi haurà temperatures en lleuger ascens a Alacant, i sense canvis o en lleuger descens en la resta, i el vent bufarà variable fluix, amb predomini de les components sud i aquest a la vesprada, amb alguns intervals d'aquest moderat en el litoral de València.

Te puede interesar
Lo más visto