L'Ajuntament de Sant Jordi continua amb els treballs de neteja i desinfecció a la urbanització Panoràmica

Així mateix, s'ha procedit a la desratització i segellament del clavegueram

General 14 de agosto de 2020 READACCIÓ
1408 sellado alcantarilla
Ajuntament de Sant Jordi

L'Ajuntament de Sant Jordi ha tornat a reforçar els seus treballs de neteja i desinfecció en el municipi aquesta setmana. En aquesta ocasió, es tracta de la urbanització Panoràmica, la qual ha sigut  netejada i desinfectada pel consistoria a petició dels veïns. A més, també s'ha procedit a la desratització i segellament del clavegueram.

D'aquesta manera, l'ajuntament pretén garantir la màxima higiene i neteja en aquest enclavament del municipi i evitar sorolls que es pogueren provocar pel moviment dels embornals al pas de trànsit.


“Escoltem i responem als veïns amb més mitjans, més neteja i higiene i millor qualitat de vida a Sant Jordi, com estem realitzant en aquest cas en Panoràmica i fem en tot el poble diàriament. Des de l'Ajuntament estem posant tots els nostres recursos a la disposició de la màxima prevenció per a guanyar temps i camí a la malaltia, així ho estem fent des del principi i no baixarem la guàrdia ni un minut”, ha assegurat l'alcalde, Iván Sánchez. 

En aquest sentit, cal recordar que l'Ajuntament de Sant Jordi ha augmentat aquest mes d'agost encara més les rutines de neteja i desinfecció tant del nucli urbà de Sant Jordi, al costat d'agricultors voluntaris, com a la urbanització Panoràmica Golf, on treballen intensament en aqueixes labors fins a quatre empreses.

Per això, Sánchez ha recordat la importància de continuar complint totes les recomanacions bàsiques com són l'ús de les màscares, el manteniment de la distància de seguretat i la higiene amb la rentada freqüent de mans o ús de gel hidroalcohólico. “Estem fent un gran esforç en mitjans, però sense la col·laboració individual de cada persona, ja siga veí o visitant, no serveix de res. Per això, torne a fer una crida a la màxima prudència i prevenció per a entre tots seguir avant”.

Te puede interesar
Lo más visto