El dilluns s'inicia la fase de noves altes d'abonats del Castelló

La llista d'espera és de 1.000 persones

Esports 14 de agosto de 2020 REDACCIÓ
abonos111

Aquest dilluns 17 d'agost arranca l'última fase de la campanya d'abonaments ‘Ganes de Guanyar’ per a la pròxima temporada. Després que els actuals abonats hagen renovat la seua passada amb la reeixida oferta llançada pel club, des de dilluns que ve tot aquell afeccionat que vulga convertir-se en nou abonat del Castelló podrà fer-ho en els següents punts habilitats per a l'ocasió:

-En la Llotja de Castalia, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 hores.

-En el nou ‘estand’ del Castelló del Centre Comercial i d'Oci Estepark (Plaza Estepark), de dilluns a dissabte d'11.00 a 14.00 i de 18.00 a 21.00 hores.

Cal recordar que més de 1.000 albinegres ja s'han inscrit a la llista d'espera que té el club per a nous abonats, la inscripció dels quals es realitza enviant un correu electrònic a [email protected]. Doncs bé, tots els inscrits en la llista d'espera han de formalitzar la seua nova alta com a abonat entre el dilluns 17 i el dimarts 18 d'agost en els punts esmentats anteriorment.

A partir del dimecres d'ara en avant, qualsevol afeccionat que estiga interessat a abonar-se al Castelló podrà fer-ho en les localitats que queden disponibles de Castalia, podent formalitzar la seua alta tant en la llotja de l'estadi albinegre com en Estepark.

Te puede interesar
Lo más visto