Onda obrirà la piscina coberta al setembre amb nova gestió i millores en la climatització i vestuaris

Les obres s'estan executant durant l'estiu per a poder obrir les portes als usuaris l'1 de setembre

General 17 de agosto de 2020 REDACCIÓ
REFORMA_PISCINA 01

L'Ajuntament d'Onda està executant durant aquest estiu les obres de millora de la climatització i vestuaris de la piscina coberta municipal. Així, la renovada instal·lació obrirà les seues portes l'1 de setembre perquè els onders puguen gaudir del servei i, a més, el farà amb nova empresa gestora per un període de quatre anys.

Les actuacions consisteixen en la instal·lació d'un nou sistema de climatització amb el seu corresponent canvi de les instal·lacions de xarxa interior d'aigua freda i calenta, així com l'aixeteria de dutxes, lavabos per altres de nova tecnologia i millors materials, la reforma dels vestuaris amb l'adequació de taquilles i seients així com picar, netejar i relluir paviments i parets. També es posarà a punt de la caldera i sauna per a mantindre l'aigua climatitzada i, a l'interior de totes dues piscines, es realitzarà el picat de parets en mal estat i l'aplicació de resina per a posteriorment arrebossar les mateixes. La inversió total que assumeix l'Ajuntament per a condicionar la instal·lació són 266.000 euros.

Després de supervisar les obres de primera mà, el regidor d'Esports, José Vicente Iserte, ha comentat que “els onders es mereixen les millors infraestructures esportives i aquest govern atendrà totes les seues demandes”.

Nova gestió

El contracte que haurà de complir la nova empresa adjudicatària del servei exigeix la coordinació de la instal·lació; el control i cobrament d'accessos i recepció; el servei de socorrisme en les zones aquàtiques; la gestió i execució de les activitats esportives; la neteja, desinfecció i manteniment rutinari i tècnic-legal de la instal·lació i de l'equipament, així com de productes de desinfecció i consumibles; la gestió administrativa de la instal·lació; i la gestió i explotació del bar restaurant annex a la piscina descoberta.

Baixada de tarifes

També és ressenyable que l'Ajuntament durà a terme una reducció en les tarifes que oscil·larà entre 5 i 30% en la majoria d'entrades i abonaments. A més, els onders en situació de desocupació pagarà la meitat del preu normal de l'abonament mensual. I també es redueixen els preus dels bons per a esportistes federats i esportistes d'elit locals.

Te puede interesar
Lo más visto