La reina i les dames de la Vila van presidir una celebració en honor a Sant Roc a Nules

Aquest any no ha tingut lloc la processó ni el tradicional repartiment de bescuits

Cultura 18 de agosto de 2020 REDACCIÓ
IMG_5737

La reina de la Vila de Nules, Jèssica Gozalbo Romero, i les dames, Cristina Cuesta Valero i Zaila Ferrer Moldenhawer van presidir juntament amb l’alcalde de Nules, David García, i de membres de la Corporació Municipal la missa  en honor a Sant Roc que va tindre lloc a la capella de la Mare de Déu del Carme de les platges de Nules diumenge passat.

Cada any els nulers i les nuleres homenatgen a Sant Roc amb diferents actes que per les actuals circumstàncies sanitàries derivades de la Covid-19 s’han suspès. No obstant això, s’ha mantingut un dels actes religiosos per a commemorar aquesta festivitat, ja que també s’ha suspès la processó i el tradicional repartiment de bescuits i pans davant de la capella de la població marítima. 

Així doncs, aquesta programació comptava amb destacades activitats esportives que també s’han suspès com la Marxa a Peu Solidària no competitiva a benefici  de l’Associació contra el Càncer, la Volta a Peu Sant Roc o la prova ciclista  Trofeu Sant Roc Platja de Nules, entre altres. Però a més, també la terrassa l’Estany albergava espectacles i actuacions musicals i culturals.

Te puede interesar
Lo más visto