L'Ajuntament de Cabanes convoca un minut de silenci per la tragèdia parricida esdevinguda en la Ribera del municipi

Un pare va apunyalar als seus dos fills abans de suïcidar-se la matinada del passat diumenge

Successos 17 de agosto de 2020 REDACCIÓ
fotospropias20200813192551

La tragèdia succeïda en la Ribera de Cabanes diumenge passat va causar gran estupor en el municipi castellonenc i, fins i tot, el relat de l'esdeveniment es va fer ressò a nivell nacional.

La matinada del diumenge, Miguel, de 40 anys, va apunyalar als seus dos fills moments abans de suïcidar-se llançant-se des de la teulada de l'apartament vacacional de Costamar, on la família s'allotjava habitualment cada estiu. Les ferides amb arma blanca van causar la mort del fill major, de 12 anys, i van ferir de gravetat a la seua germana xicoteta, de 10.

La crida d'un veí al voltant de les 3.30 de la matinada va alertar a la policia, que va acudir immediatament al recinte juntament amb dues ambulàncies de la SAMU. La xiqueta va ser immediatament traslladada a l'Hospital General de Castelló amb una punyalada en el tòrax i, de moment, continua ingressada de gravetat. Els serveis sanitaris no van poder salvar al fill ni reanimar a l'agressor.

La mare de les dues víctimes es trobava en l'apartament en el moment del parricidi i va patir un atac d'ansietat pel qual va necessitar també atenció sanitària.

Segons el veïnat, es tractava d'una família de Madrid que acudia a la pedania costanera de Cabanes cada estiu i que mai havia donat indicis de ser conflictiva. Es diu que l'autor del crim hauria perdut el treball recentment. Així mateix, des del Tribunal Superior de Justícia valencià s'ha informat que no consten antecedents ni denúncies en el si de la família.

Des de l'Ajuntament de la localitat, la tinenta d'alcalde, Lidón Morralla, va anunciar que aquest matí es duria a terme un minut de silenci convocat pel consistori al costat de l'associació de veïns per condemnar el atroç crim.

Te puede interesar
Lo más visto