Parla la mare dels xiquets apunyalats pel seu pare en la Ribera de Cabanes

"No sé què li va ocórrer: li donaria alguna cosa al cap”, comenta María, en busca d' una explicació a les accions del seu marit.

Successos 17 de agosto de 2020 REDACCIÓ
WhatsApp_Image_2020-08-16_at_13.00.14

El diari L'Espanyol ha donat a conéixer algunes de les declaracions posteriors a la tragèdia que va tindre lloc la matinada del diumenge en la Ribera de Cabanes.

María, la mare de Miguel i Ainhoa, els xiquets atacats pel seu pare Miguel amb una arma blanca, ha parlat per al periòdic esmentat i ha detallat que “estava cansada i m'anava a anar al llit, el meu fill Miguel ja estava dormint, així que li vaig dir al meu marit que quan s'anara a dormir s'ocupara de ficar al llit a Ainhoa”.

La dona recorda que es va despertar d'un sobresalt quan va sentir els crits d'auxili del seu fill. Es va desplaçar ràpidament fins al quart de les criatures, on es va trobar la grotesca escena: els seus fills ensangonats amb diverses punyalades en el cos. Posteriorment, Miguel va pujar fins a la setena planta de l'edifici i es va llançar al buit.

María no sap el que li va poder ocórrer a Miguel en el període de temps des que ella es va ficar al llit per a prendre aqueixa decisió. “Miguel i el meu fill s'emportaven molt bé; no sé què li va ocórrer: li donaria alguna cosa al cap”.

L'esposa de la família madrilenya assegura que el seu marit no patia cap malaltia mental i que recentment havia deixat el seu treball i estava en l'atur. Així mateix, els veïns i coneguts de la família, fortament sorpresos, insisteixen que Miguel era un pare protector, que es preocupava pels seus fills i que mai havia causat problemes de cap mena.

De moment, María s'aferra a l'esperança que la seua filla xicoteta resistisca a les seues greus ferides a l'hospital.

Te puede interesar
Lo más visto