'Filmoteca d'estiu' preestrena hui 'La boda de Rosa', d'Icíar Bollaín

Les projeccions se celebren de dilluns a diumenge, llevat dels dimecres, i comencen a les 22.30 hores

17 de agosto de 2020 REDACCIÓ
cartel-la-boda-de-rosa-1589468637
Fotogramas

La 'Filmoteca d'estiu' preestrena aquest dilluns 17 d'agost la nova pel·lícula d'Icíar Bollaín, 'La boda de Rosa'. Es tracta d'una producció valenciana de Turanga Films i l'Institut Valencià de Cultura rodada a València i Benicàssim i protagonitzada per Candela Peña, Sergi López, Nathalie Poza, Paula Usero, Ramón Barea i Xavo Giménez.

 

Pel que fa a la la trama del film, la protagonista, Rosa, s'adona que ha viscut sempre per als altres i decideix anar-se'n, prendre el control de la seua vida i complir el somni de tindre un negoci propi. No obstant això, prompte descobrirà que son pare, els seus germans i la seua filla tenen altres plans i que canviar de vida no és tan senzill si no apareix en el guió familiar.

 

La directora, Icíar Bollaín, ha assenyalat sobre la pel·lícula que "hi ha moltes Roses entre nosaltres i tots som una mica Rosa: aprendre a saber el que u vol i no renunciar-hi és una assignatura difícil d'aprovar, i a vegades no s'aconsegueix en tota la vida".

 

La 'Filmoteca d'estiu' projecta les seues diferents pel·lícules de dilluns a diumenge, llevat dels dimecres, que no hi ha sessió. La projecció s'inicia a les 22.30 hores i la taquilla s'obri a les 21.00 hores. El preu de l'entrada general és de 3,50 euros, i 25 euros per a l'abonament de deu sessions.

Lo más visto