Els casos de COVID-19 continuen augmentant a la província de Castelló

Morella notifica un nou cas en l'última jornada

Sanitat 17 de agosto de 2020 REDACCIÓ
72VV62RJIZX5OR4JWLVQTKBZC4

La província de Castelló, igual que moltes de la resta del país, suma diversos contagis per Coronavirus en l'última setmana. L'última notificació arriba de Morella, on un home ha donat positiu en la prova.

Un altre municipi que ha notificat d'un contagi e Ares del Maestrat. L'Ajuntament enviava ahir una nota de premsa informant del tancament de l'Hotel d'Ares pel contagi.

També en Vistabella hi ha hagut diversos casos. La setmana passada es van realitzar fins a 27 proves PCR a l'entorn de la persona contagiada, resultant dues persones més, positiu en el virus. Després de més proves, fins a dia de hui se sumen nou casos més. D'altra banda, els contactes amb el virus, resultat positiu o no, estan obligats realitzar un període de dues setmanes d'aïllament, fins a tornar a realitzar la segona prova per a confirmar el resultat negatiu.

Altres municipis que han detectat un o dos positius els últims dies són Vallat, Sot de Ferrer, Vilar de Canes, Oropesa, on han sigut 4 els contagiats i s'assegura que el brot està controlat, Peníscola o Vinaròs.

Te puede interesar
Lo más visto