Tancat un hotel d'Ares per tres contagis de coronavirus

En aquests moments s'està realitzant les proves PCR als familiars i persones que han estat en contacte amb els tres afectats per la covid-19

Sanitat 17 de agosto de 2020 REDACCIÓ
brote-coronavirus-hotel-castellon-ares
Levante-EMV

S'ha detectat un nou brot de coronavirus a la província de Castelló, en concret en la localitat d'Ares, a la comarca de l'Alt Maestrat. Es tracta d'un empleat de l'Hotel d'Ares que ha donat positiu per covid-19 després de passar aquest cap de setmana la prova PCR. Per això, l'hotel romandrà tancat indefinidament fins que es conega el resultat de les proves que han de realitzar-se la resta de treballadors d'aquest establiment.

D'altra banda, totes les persones que prèviament havien estat en contacte amb el personal d'aquest hotel van haver de desplaçar-se fins al Centre de Salut de Vilafranca per a realitzar-se la prova. Així s'han detectat altres dos casos positius, que correspondrien a una parella d'ancians veïns d'Ares.

Segons ha informat l'alcaldessa de la localitat, Ester Querol, "es tracta de casos aïllats i que estan totalment controlats. Les famílies afectades ha estat en tot moment controlades i els tres positius es trobes aïllats i seguint els protocols que marca la Conselleria de Sanitat". "No tenim constància de cap positiu més i reitere que les persones que han donat positiu estan en quarantena i seguint les mesures sanitàries pertinents, per la qual cosa la resta de la població pot estar tranquil·la", ha afegit.

Actualment, des de l'Ajuntament d'Ares s'està realitzant els tests PCR als familiars i persones que han estat en contacte amb els tres afectats pelr la covid-19. Per això, l'alcaldessa ha volgut cridar a la calma: "La situació està totalment controlada".

Te puede interesar
Lo más visto