Turisme promociona l'art contemporani en la Comunitat a través d'una web específica

El principal objectiu és promocionar les iniciatives, esdeveniments, espais expositius o museus situats en l'àmbit rural

General 17 de agosto de 2020 REDACCIÓ
museomacvac4
Nomepierdoniuna

Turisme Comunitat Valenciana ha posat en marxa un nou microsite específic per a promocionar l'oferta d'art contemporani en la Comunitat Valenciana. Es tracta d'una web integrada en el portal turístic de la Comunitat Valenciana que té com a funció principal promocionar les iniciatives, esdeveniments, espais expositius o museus situats en l'àmbit rural però inclou també l'oferta dels grans centres culturals urbans.

"La promoció de l'art contemporani en les zones rurals suposa posar en valor, redescobrir i diversificar l'oferta de turisme cultural de la Comunitat", ha explicat el secretari autónomic de Turisme, Francesc Colomer. "En aquest any, en el qual molts dels nostres visitants trien destinacions rurals, la promoció d'aquesta oferta cultural suposa afegir un valor diferencial a aquestes destinacions i continuar impulsant la vertebració de tot el territori de la Comunitat", ha afegit Colomer.

A través de l'estratègia CreaTurisme, Turisme Comunitat Valenciana impulsa la Xarxa de Centres d'Art Contemporani en l'entorn rural com a producte turístic singular.

Te puede interesar
Lo más visto