Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Una policia Local de Castelló dóna positiu en COVID-19

La dona era asintomàtica i s'ha fet la prova després de conèixer que un familiar va presentar símptomes

Coronavirus 17 de agosto de 2020 REDACCIÓ
Policía-Local-de-Castellón

Una policia local, destacada en comissió de serveis a l'equip de platges de Castelló ha confirmat positiu en COVID-19. Segons fonts de la Policia Local, aquesta dona va estar en contacte amb uns familiars de la zona de Castella-la Manxa. Un familiar va començar a presentar símptomes i després de realitzar-li les proves, el diagnòstic ha sigut de positiu en coronavirus.

Conegut el tema, la policia comunicava ahir la situació als seus superiors i se sotmetia a quarentena. Malgrat que era completament asintomàtica, se li ha realitzat el test, que també ha donat positiu.

El problema ara és saber si l'equip de 12 companys amb els quals ha treballat durant els últims dies en el servei de platges s'ha pogut contagiar també. A tots els agents que van tenir contacte amb la policia se'ls realitzaren les proves demà.

Des dels sindicats de policia s'han sol·licitat mesures de protecció a l'Ajuntament de Castelló i que se'ls informe dels protocols que han d'observar ara per a evitar el contagi de la resta dels agents, així com de la reorganització del servei.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter