Borriana farà proves PCR a tota la plantilla de la Policia Local

El brot amb quatre agents contagiats i altres tres en quarentena ha obligat a redoblar esforços per a cobrir les baixes i les vacances estivals

Sanitat 17 de agosto de 2020 REDACCIÓ
burriana-20-san-juan-001-1_xl

Borriana farà proves PCR a tota la plantilla de la Policia Local dimecres que ve. Així ho ha confirmat el regidor de Seguretat, Javier Gual, per a saber quina és l'evolució del brot que afecta a diversos agents locals.

En total, són quatre els policies que han donat positiu i tres es troben fent quarentena encara que no s'han contagiat de coronavirus: “Estem complint els protocols i volem llançar un missatge de tranquil·litat. La Policia Local està fent un gran treball”.

Per a garantir al màxim la seguretat dels efectius i també de la població, l'Ajuntament de Borriana ha decidit realitzar proves PCR a tota la plantilla aquest pròxim dimecres.

Mentrestant, el balanç de com estan sent aquestes últimes setmanes a Borriana és positiu, reconeix Javier Gual, ja que la gent està complint “excepte excepcions puntuals” amb les mesures sanitàries i les obligacions imposades com les de portar màscara: “Els quiosquets estan funcionant magníficament i la platja també, amb la gent respectant les distàncies de seguretat”. Com a incident, alguns joves s'estan dedicant a llevar les estaques de separació a la platja.

El màxim responsable de la seguretat a Borriana ha volgut llançar un missatge de tranquil·litat però també ha recordat que no cal baixar la guàrdia: “Una xicoteta relaxació pot afectar moltes persones”.

Te puede interesar
Lo más visto