La construcció del Regina Violant d'Almassora involucra a més de 30 empreses

Les obres del col·legi empren directament a 32 signatures locals, provincials i nacionals

Educació 17 de agosto de 2020 REDACCIÓ
empresas-regina-violant-almassora_xl

La construcció del Regina Violant d'Almassora ha involucrat directament a 32 empreses en la posada a punt del col·legi per a l'inici del curs escolar 2020-2021. El centre educatiu, que compta amb 9 aules d'Infantil, 12 de Primària, menjador, gimnàs i un pati coeducatiu per a donar cabuda a 600 estudiants, obri les seues portes el dilluns 7 de setembre. D'aquesta manera, 32 signatures locals, provincials i nacionals han participat en les obres d'aquest col·legi des del seu inici fins al final d'elles el mes passat.

Els serveis prestats per aquestes 32 empreses són la neteja de la instal·lació, jardineria, seguretat, obra de paleta i urbanització, subministrament de material ceràmic, serralleria i alumini, pintura, plaques alveolars, pavimentació esportiva, lampisteria, instal·lació elèctrica, impermeabilització de cobertes, ascensors, equipament de cuines, construcció de l'estructura o revestiment de façana, entre altres.

D'una banda, companyies situades a Albacete, València, Burgos o Múrcia s'han responsabilitzat de la creació de l'estructura, la impermeabilització de les cobertes, la seguretat del centre educatiu durant la construcció i la instal·lació de plaques alveolars respectivament. Així, diferents negocis locals es van fer càrrec dels revestiments en les façanes, els murs de formigó i la neteja de casetes durant el transcurs de l'obra.

D'altra banda, empreses situades en el territori provincial com Castelló de la Plana, Onda, Borriol, Nules o Vila-real també han format part de l'obra. Aquestes signatures han protagonitzat l'obra de paleta i revestiment, serralleria interior, lampisteria, pintura, serralleria exterior i alumini, ascensors, fusteria, neteja final del centre, subministrament de material, etc.

Cal recordar que el Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) porta des del passat 5 d'agost amb les labors de mudança dels barracons a la nova obra, amb l'ajuda d'algunes companyies locals. A més, el consistori destinarà més de 66.000 euros en l'adequació de l'entorn del col·legi amb fons per a la connexió per als vianants, l'asfaltat de carrers pròxims.

Te puede interesar
Lo más visto