La Policia de la Generalitat proposa sancionar 30 locals i 117 persones

Sanitat 17 de agosto de 2020 REDACCIÓ
POLI

Aquest cap de setmana també s’ha activat el dispositiu de vigilància per a controlar el compliment de les noves mesures restrictives als locals d’oci i les reunions socials. Els agents de la Policia Local, Policia de la Generalitat, Policia Nacional i Guàrdia Civil s’han centrat en les principals localitats turístiques.

Les noves mesures decretades per la Conselleria de Sanitat obliguen a les discoteques, les sales de ball i els bars de copes a tancar a la 1:30 de la matinada sense pistes de ball i amb un 60% de l’aforament.

Entre divendres i dissabte, els agents han inspeccionat 134 locals i han alçat 30 actes de proposta de sanció per incomplir les mesures sanitàries per la COVID-19. Aquestes se sumen a les 354 inspeccions que la Policia de la Generalitat fer entre dilluns i dijous. En total, s’han proposat 91 sancions durant l’última setmana.

D’altra banda, la unitat adscrita de la Policia Nacional a la Comunitat Valenciana ha fet 132 advertències relacionades amb la distància de seguretat i l’ús de la mascareta, i 117 propostes de sanció per no portar-la. A més, els agents identificaren 585 persones i 86 vehicles.

A la província de Castelló es van inspeccionar 39 locals a Benicarló, Sogorb, Xèrica, Benicàssim, Borriana i Castelló de la Plana amb un resultat de 12 actes de propostes de sanció.

Des que va finalitzar l’estat d’alarma el passat 21 de juny, es va posar en marxa un dispositiu de la Policia de la Generalitat per a comprovar el compliment de les mesures sanitàries en locals d’oci i restauració. D’aquesta manera, s’han inspeccionat 2.482 establiments, dels quals s’han proposat 379 sancions. Mentre que les sancions a persones per no usar la mascareta pugen a 458 des de l’entrada en vigor de la corresponent normativa, el 26 de juliol.

Te puede interesar
Lo más visto