L'Ajuntament de Borriana incorpora 19 contenidors de recollida d'envasos lleugers

D'aquesta manera pretén potenciar el reciclatge entre els veïns de la localitat

General 22 de agosto de 2020 REDACCIÓ
CONTENEDORES3_NoticiaAmpliada
Castellón Plaza


L'Ajuntament de Burriana ha modificat el contracte amb Fobesa per a ampliar el servei de recollida de residus. Actualment, hi ha a la localitat 923 contenidors per a la recollida de residus de Fobesa als que se sumen 133  contenidors per a la recollida selectiva d'envasos de vidre a través de Ecovidrio.

Segons ha indicat l'alcaldessa, Maria Josep Safont, l'objectiu és potenciar el reciclatge entre els veïns a partir de la ampliació de la dotació amb 19 contenidors de recollida d'envasos lleugers, facilitats per Ecoembes gratuïtament. Així, es disposarà d'un total de 129 contenidors grocs, de manera que es podra reforçar algunes zones amb més demanda i incorporar nous punts.

Amb la incorporació dels pròxims 19, Safont ha explicat que “el 90% de la població tindrà un contenidor d'envasos lleugers a menys de 100m de la seua casa”.

Per part seua, el regidor de Sostenibilitat Mediambiental, Bruno Arnandis, ha assegurat que el principi de sostenibilitat exigeix “actuacions eficients de manera que es destinen els recursos concordes al millor balanç ambiental i econòmic, i traslladar els recursos prescindibles a altres necessitats”.

En aquest sentitat, Arnandis ha recordat que des de fa anys Borriana presenta una taxa de reciclatge baixa comparada amb la Comunitat Valenciana, a més, també presentava una manca important quant a nombre de contenidors, per la qual cosa en els últims anys s'han anat incrementant els recursos en aquest sentit.

Te puede interesar
Lo más visto