L'Ajuntament de Castelló segueix sense data establida per a celebrar els plens de manera presencial

Des del consistori asseguren que «dependrà de l'evolució del coronavirus»

Política 18 de agosto de 2020 Redacció
collage-pleno-300420-2-667x500
Font: Castellón Información

L'Ajuntament de Castelló no ha establit una data per a començar a celebrar els plens de manera presencial. Segons fonts del consistori, «dependrà de l'evolució del coronavirus i de les mesures sanitàries que s'hagen de prendre a cada moment per a la protecció de la salut». Des que va començar la crisi sanitària per la Covid-19, en el consistori castellonenc es realitzen de manera telemàtica.

El pròxim ple a celebrar a l'ajuntament castellonenc és el del mes de setembre, del qual, en data de hui, no se sap amb seguretat com es desenvoluparà. Des de l'oposició s'ha demanat que es reprenga l'activitat presencial amb totes les mesures de seguretat.

Cal recordar que des del consistori es va anunciar que s'ajornava al 17 de setembre el Ple per l'Estat de la Ciutat, i caldrà veure si per a llavors s'ha recobrat l'activitat presencial en el consistori, en funció de les dades de progressió de la Covid.

Per part seua, des de la Diputació de Castelló sí que s'ha iniciat ja la celebració dels plens presencials. Concretament ha sigut el mes de juliol passat, el dia 21, quan es va posar de nou marxa la ‘nova normalitat’ en els plens de la Diputació amb totes les mesures de seguretat.

Te puede interesar
Lo más visto