L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre suma un tècnic que coordinarà les polítiques de joventut

El nou tècnic treballarà conjuntament amb l’IVAJ i amb el personal contractat de suport a la Xarxa Jove

General 18 de agosto de 2020 REDACCIÓ
alcala-667x500
Castellón Información

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha incorporat la figura d’un tècnic per a la coordinació de les polítiques de joventut que s’impulsen des del consistori i des de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ). D'aquesta manera, el departament de Joventut, dirigit pel regidor Jordi Batiste, comptarà amb aquest nou tècnic que tindrà com a funcions coordinar i implantar noves polítiques dirigides als joves de la localitat.

I és que, la seua incorporació ha sigut el resultat de la determinació de la Regidoria de Joventut per vertebrar noves accions per als joves i a les inversions de l’IVAJ destinades a millorar les polítiques per als joves que es duen a terme des dels ajuntaments.

Per tant, el nou tècnic treballarà també amb l’IVAJ i amb el personal contractat de suport a la Xarxa Jove, participant en sessions de formació i en les reunions de coordinació que s’estableixquen. A més, les seues funcions també seràn las de promocionar en l’àmbit del municipi sobre el Pla Jove, assessorant i col·laborant en l’elaboració, implementació, seguiment i avaluació del programa a nivell local.

D'altra banda, estara inclós en l’equip de Joventut amb l'objectiu de facilitar el contacte i la col·laboració entre associacions i grups de joves d’Alcalà i Alcossebre, impulsant i promovent la realització de trobades entre les persones joves i les diferents administracions.

I quant al voluntariat, haurà de col·laborar amb les entitats existents per a la seua promoció, així com en les campanyes de sensibilització i educació en valors, utilitzant tots els recursos al seu abast.

Comptar amb un nou tècnic de Joventut suposarà sumar amb un actiu important a l’hora de crear més oportunitats per als joves, en tots els àmbits”, ha valorat el regidor Jordi Batiste. I ha recordat “tenim també com a repte a curt termini iniciar la construcció del nou Casal Jove que estarà ubicat en el nou Espai d’Oci d’Alcossebre”

Te puede interesar
Lo más visto