Es preveuen temperatures relativament altes en la Comunitat fins dissabte que ve

Quant a la província de Castelló, aquest dimarts hi haurà intervals de núvols al litoral i a l'interior no es descarten els ruixats dispersos

General 18 de agosto de 2020 REDACCIÓ
1531570543_719660_1531570704_noticia_normal
El País

Segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) durant aquest dimarts predominaran a la Comunitat Valenciana els cels poc nuvolosos amb intervals de núvols alts. I pel que fa al litoral de la província de Castelló, s'esperen intervals de núvols baixos matinals, mentre que a l'interior no es descarten els ruixats dispersos a la vesprada.

D'altra banda, si ens fixem en la previsió temporal per als pròxims dies de la setmana, la posició d'una profunda borrasca situada a l'Atlàntic donarà una circulació de vents del sud-oest a la Península Ibèrica. Per això, les temperatures es mantindran relativament altes a principis de la setmana i fins al dissabte 22 els termòmetres es dispararan amb valors màxims que superaran els 36º/37º en molts punts de les zones més càlides.

Quant a les temperatures mínimes també apuntaran alt aquests dies amb 24 °C en el litoral. Cal destacar que, com és possible que el divendres 21 i dissabte 22 bufe el vent, es podrien disparar significativament els valors màxims en tot el litoral.

Com sol ocórrer a l'estiu, el nivell de risc d'incendis és elevat en gran part de la Comunitat Valenciana excepte en el nord de Castelló. En aquest sentit, el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat 112 recorda que estan prohibides les cremes agrícoles en aquesta situació.

Te puede interesar
Lo más visto