Benicarló mantindrà les mesures de seguretat antiCOVID-19 durant les festes patronals

Tots els actes inclosos al programa s’adaptaran a les noves restriccions per a reduir els contagis

General 18 de agosto de 2020 REDACCIÓ
ajuntament-710x500

L’Ajuntament de Benicarló ja ha activat tots els serveis serveis i recursos municipals per a assegurar el compliment de les noves mesures per a controlar la transmissió de la COVID-19 que han entrat en vigor avui mateix.

Així ho ha confirmat l’alcaldessa de la ciutat, Xaro Miralles, que ha anunciat que “serem escrupolosament estrictes a l’hora de complir tota la normativa” i ha reiterat que “a pesar que la setmana que ve estarem en Festes Patronals, les mesures seran d’obligat compliment per a tothom i serem especialment cautelosos en tots i cadascun dels actes programats”.

Entre les noves mesures per a frenar els contagis destaquen la prohibició de fumar a la via pública, en espais a l’aire lliure i també a la platja, quan no es puga respectar una distància mínima interpersonal de dos metres. Pel que fa a l’oci nocturn, s’ha decretat el tancament de discoteques, sales de ball, bars de copes i karaokes.

Sobre els contactes socials, es recomana limitar les trobades fora del grup de convivència estable i es limiten a un màxim de 10 persones. Aquestes mesures estaran en vigor des d’avui mateix i durant els propers 21 dies.

Te puede interesar
Lo más visto