Hi haurà festes de la Magdalena en el 2021?

El consistori convocarà l'assemblea de festes "com més prompte millor"

Cultura 19 de agosto de 2020 REDACCIÓ
15977754514583

En una entrevista amb El Periódico Mediterráneo, l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha abordat l'assumpte referent a la celebració de les festes de la Magdalena en el 2021. La primera edil ha assenyalat que tot dependrà de l'evolució de la pandèmia i ha anomenat a la prudència. No obstant això, el que si que va confirmar és que "qualsevol decisió que es prenga sobre aquest tema es farà comptant sempre amb el ‘món de la festa'".

El que sí que té clar Marco és la necessitat de convocar una assemblea de Festes per a votar els nous estatuts i crear el marc jurídic pertinent per a l'elecció de la nova Junta de Festes, extingida des d'el mes de novembre passat. Per a l'organització dels festejos de 2020, que finalment van ser suspesos, el Patronat Municipal de Festes va nomenar una comissió del 75é aniversari.

La creació d'una nova Junta de Festes va ser sotmesa a votació en un ple el mes de desembre passat. La moció va ser aprovada després dels vots a favor de PP, Vox, Compromís i Ciutadans.

No obstant això, Marco va recordar que ara ha tingut lloc una remodelació de les competències dels regidors del grup municipal socialista que també ha afectat l'àrea de Festes, on ha canviat el responsable, passant de mans de Pilar Escuder a Omar Braina, que ja havia ostentat aquesta delegació amb anterioritat. «Serà ell el responsable, d'acord amb el Patronat, de convocar al món de la festa, però s'ha de fer com més prompte millor», va detallar l'alcaldessa.

Te puede interesar
Lo más visto