Investiguen si el parricida de Cabanes va consumir drogues o alguna altra substància

Els experts busquen esclarir el perquè de la inaudita reacció de l'home

Successos 19 de agosto de 2020 REDACCIÓ
1308999_1

Continuen les investigacions per a esclarir els motius que van portar a Miguel, de 40 anys, a acoltellar als seus dos fills abans de suïcidar-se en un apartament de la Ribera de Cabanes. Membres de l'Institut de Toxicologia de Barcelona, on serà traslladat el cadàver del parricida, analitzaran si aquest va consumir algun tipus de substància exògena com un medicament o una droga , que explicara científicament la seua impredictible conducta.

Els resultats de les autòpsies realitzades al pare i al fill, que va morir a causa de les punyalades assestades pel seu progenitor, es coneixeran en les pròximes jornades. La principal hipòtesi és que l'home va patir un brot psicòtic que el porte a cometre tal atrocitat.

D'altra banda, la xiqueta continua ingressada en la Unitat de Vigilància intensiva de l'Hospital General de Castelló recuperant-se de les seues ferides, ja fora de perill. La mare pateix d'estrés posttraumàtic i ha tornat a Perales del Riu, pedania de Getafe, on resideixen els seus familiars, i l'Ajuntament dels quals s'ha oferit a prestar ajuda psicològica a la dona.

Te puede interesar
Lo más visto