L' Associació Alt Maestrat promou el turisme segur al digitalitzar les cartes dels restaurants

Els clients poden descarregar-se en el seu móvil els menús i així evitar el contacte amb les cartes físiques en bars i restaurants de la zona

General 19 de agosto de 2020 REDACCIÓ
1908 CARTAS QR

L'Associació Intermunicipal de Benassal, Catí, Culla i Ares del Maestrat promou el turisme segur en la zona a través de la digitalització de les cartes de menús en els bars i restaurants de la zona. I és que l'aplicació de mesures anti Covid-19 en tota l'oferta turística d'aquests municipis és una constant en el treball de l'associació en aquesta campanya estival. L'objectiu d'aquesta iniciativa és evitar al màxim el contacte físic dels clients amb qualsevol document en els establiments. D'aquesta manera, poden descarregar-se en el seu mòbil els menús i triar còmodament des dels seus telèfons el seu desdejuni, menjar o sopar.

“Volem ajudar els establiments a poder oferir-nos com un destí segur”, ha assenyalat la gerent de l'Associació, Berta Claramonte. “Som pobles molt atractius tant en el seu patrimoni, centre històric com en la naturalesa que embolica les nostres cases, i volem mantindre l'activitat turística però sempre amb les màximes mesures de prevenció i precaució anti Covid-19. En la mesura en què les Noves Tecnologies ajuden, promovem la seua aplicació en els establiments dels nostres pobles per a oferir el millor servei i atenció a les persones que decideixen visitar-nos”.

En aquest sentit, l'Associació Alt Maestrat anirà actualitzant aquestes cartes digitals mitjançant codi QR conforme vagen variant els menús dels restaurants, amb la condició que siga una mesura estable en el temps que duren les prevencions davant la pandèmia del coronavirus.

Claramonte ha confirmat el “excel·lent acolliment que estan tenint aquestes cartes entre els clients dels restaurants, tal com ens confirmen els propietaris i treballadors. És una forma còmoda i senzilla de mantindre les distàncies a l'hora de triar el teu menjar. En aquesta mena de detalls els destins també marquem la diferència en la qualitat i seguretat en el tracte al visitant, i continuarem implementant iniciatives que així ho promoguen”.

Cal assenyalar a més que aquesta iniciativa està patrocinada per la Generalitat Valenciana a través de L´Exquisit Mediterrani i per la Diputació de Castelló a través de Castelló Ruta de Sabor.

Te puede interesar
Lo más visto